Bijuterii vintage, cosmetice naturale, cadouri pentru casa.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 15 LEI
  Curierat rapid: 19 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Romania
  ramburs. Comanda minima in valoare de 49 lei (fara taxe de transport).
 • Rambursari si Schimburi

  In conformitate cu O.G. 130/2000 consumatorul persoana fizica are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de livrare si returnare a produselor.
  Clienti sau consumatori sunt doar persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
  Perioada de 14 zile nu este valabila in cazul cosmeticelor naturale fabricate la comanda sau personalizate in mod clar, a celor care se pot degrada si deteriora rapid.
  Produsul (produsele) trebuie returnat(e) folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, in ambalajul original, fara sa fi fost utilizat(e), deteriorat(e) sau desfacut(e).
  Coletul se trimite pe adresa de la care a fost expediat, cu confirmare de primire, achitarea taxelor de transport fiind responsabilitatea clientului.
  Inapoierea contravalorii produselor returnate (exceptand cheltuielile de livrare) se va face in 14 zile lucratoare de la data returnarii, prin transfer bancar sau mandat postal.
  Rambursarea poate intarzia in cazul în care nu au fost primit returul sau cel putin dovada expedierii acestuia.
  Inainte de retur este ABSOLUT NECESAR sa anuntati prin email la [email protected] sau telefonic la 0735 946250 intentia de a returna unul sau mai multe produse.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul CufarulCuDichiseli. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

  Bucuresti, sector 3
 • CufarulCuDichiseli a deschis magazinul Fashion Hunt pe 18.11.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 24.06.2017