Bine ai venit in magazinul meu! Te asteptam !

La nevoie sunt aici pentru detalii suplimentare, desi produsele afisate si descrierile sunt conforme cu realitatea.
Lasa-mi mesaj si-ti voi raspunde in cel mai scurt timp..

Cumpara cu incredere produse de calitate la preturi mici!
Cele mai multe din produsele expuse la vanzare ce nu sunt noi, au fost folosite foarte putin (de 2-3 ori), dar toate produsele au fost permanent atent ingrijite (spalate cu detergenti si inalbitori de calitate si calcate) si nu prezinta urme de folosinta (pete, mirosuri, rupturi, etc). Nu vand decat produse ce sunt noi sau folosite ocazional, si sunt in stare foarte buna !

Multumesc pentru incredere si colaborare !
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 5 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrare in provincie prin Posta Romana .
  Livrare personala in Bucuresti.
  Pata in cont bancar .
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele nu se pot schimba, fiind modele unice.
  Produsele se pot returna doar in cazul in care nu corespunde marimea, cu plata catre cumparator in cont bancar din care se opresc taxele de expediere (retur). Daca la retur se constata ca produsele nu sunt in starea in care au fost achizitionate si prezinta deteriorari ulterioare sau urme de purtare (mirosuri, etc), contravaloarea produselor returnate nu va fi achitată, iar coletul va fi retrimis către cumpărător acesta urmând să suporte și costurile de retrimitere.

  Pentru retur trebuie sa-mi lasati un nr de cont bancar.

  Restituirile se efectueaza in maxim 48 ore de la primirea coletului, cu anuntul telefonic al acestei actiuni.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Geo. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Nu sunt conditii asupra sumei minime a comenzilor.
 • Informatii Vanzator

  Georgiana, Bucuresti
 • Geo a deschis magazinul Fashion Hunt pe 27.01.2016.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 27.09.2017