Am deschis acest magazin in care puteti gasi lucruri deosebite, de foarte buna calitate, unele lucrate de mine, altele materiale pe care le-am strans in timp (mare parte de la bunica mea) si pe care nu am reusit sa le lucrez.
Inainte de a comanda, va rog sa cititi cu atentie -Politica magazinului-.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 15 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Livrarea produselor se face prin Posta Romana in sistem ramburs
  Taxele de transport si ambalare sunt de 15 lei pentru coletele pana la 1 kg si la cele ce depasesc aceasta greutate se adauga 4lei pentru fiecare kg suplimentar.
  Pentru persoanele care au la adresa de livrare PR se adauga 2 lei la taxa postala.
  Dupa ce plasati o comanda, veti primi un mail de confirmare din partea mea.
  Dupa primirea mesajului, va rog sa trimiteti, la randul dvs. un mesaj prin care sa confirmati comanda facuta.
  Daca , in timp de 24 de ore, comanda nu este confirmata de catre dvs., se va anula.
  Persoanele care au sub 20 feedback-uri pozitive sau feedback negativ pentru neridicarea coletelor, precum si persoanele a caror adresa de livrare este PR, sunt rugate sa faca PLATA IN AVANS in cont bancar. In acest caz la taxa transport 7lei se adauga taxa de 2lei pentru Post Restant.

  Plata se face:
  .RAMBURS prin Posta Romana .
  Costurile pentru ambalat si transport sunt de minim 15 lei, in functie de greutatea si valoarea coletului, iar pentru Post Restant la aceasta valoare se mai adauga 2lei.
  COMANDA MINIMA 30LEI.
 • Rambursari si Schimburi

  Nu se accepta schimburi.
  In cazul restituirii unui produs cheltuielile de transport sunt suportate de catre client.
  Nu se accepta returnarea produselor in cazul deteriorarii lor din cauza transportului sau a manipularii necorespunzatoare.
  Returnarea se face in urmatoarea zi de la ridicarea coletului , nu dupa 1 saptamana sau 1 luna, in acest caz nu accept returnarea.
  Toate retururile trebuie trimise in ambalajul lor original(daca este cazul) si in aceeasi stare cum au fost primite, fara defecte.
  Dupa primirea coletului postal cu produsele returnate, va voi trimite prin mandat postal contravaloarea acestora,nu si taxele postale pentru retur.
  Solicit si un copy print dupa chitanta cand ati ridicat coletul in cazul unei returnari.
  Cereti detalii inainte de a comanda un produs daca avetii nelamuriri.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul cufarulbunicii. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Persoanele care au sub 20 feedback-uri pozitive sau feedback negativ pentru neridicarea coletelor, precum si persoanele a caror adresa de livrare este PR, sunt rugate sa faca PLATA IN AVANS in cont bancar.
  La plata prin transfer bancar sau Internet Banking se adauga 4lei la taxa transport, pentru comision bancar.
  Imi rezerv dreptul de a modifica preturile.
  Imi rezerv dreptul de a refuza oricui comanda.
 • Informatii Vanzator

 • cufarulbunicii a deschis magazinul Fashion Hunt pe 18.11.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 13.03.2018