Bine ati venit in magazinul meu!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare personala, L-J 7.30-13.30, V 7.30-12.30, metrou Gara de Nord, iesire spre hotel Ibis: 0 LEI
  Posta Romana - transfer bancar Raiffeisen (din cont Raiffeisen): 7 LEI
  Posta Romana - ramburs: 14 LEI
  Posta Romana - transfer bancar Transilvania (din cont Transilvania): 7 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare
  Transfer Bancar

  Cand faceti o comanda veti primi un e-mail, la care va rog sa raspundeti pentru a confirma adresa si a specifica modalitatea de livrare a produselor.
  In cazul in care nu raspundeti la e-mail in termen de 3 zile, consider comanda anulata.

  Daca pachetul nu este ridicat, acesta se va intoarce la expeditor, iar toate cheltuielile de transport si depozitare sunt suportate de magazin.
  In aceasta situatie nu se vor mai accepta comenzi de la clientul respectiv.

  Sambata si duminica nu se fac livrari.
  Suma minima pt lansarea unei comenzi este de 30 lei (suma se referă strict la produse și nu include taxa de expediere). Orice comanda sub aceasta valoare va fi anulata fara atentionare prealabila.

  Persoanele care au sub 20 feedback-uri pozitive sau feedback negativ pentru neridicarea coletelor, precum si persoanele a caror adresa de livrare este PR, sunt rugate sa faca PLATA IN AVANS in cont bancar.
 • Rambursari si Schimburi

  Conform OG 130/2000 in termen de 10 zile de la primirea coletului puteti returna comanda.

  In cazul returnarii, veti primi contravaloarea produselor, nu si a taxelor postale.
  Cheltuielile de livrare vor intra in sarcina cumparatorului.

  Rambursarea contravalorii produselor se va face in maxim 30 zile prin transfer bancar sau mandat postal.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul florence. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • florence a deschis magazinul Fashion Hunt pe 18.11.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 16.07.2016