KIT CONTOUR PURE MINERAL, RV

De la 12 LEI22 LEI

Kitul multifunctional de contur al fetei consta in trei farduri: bronz, fard obraz si iluminator. Aceste trei tipuri permit modelarea fetei pentru un look perfect, foarte usor de aplicat si profesional, punand in evidenta trasaturile frumusetii naturale.

Fiecare fard poate fi aplicat individual sau impreuna cu celelalte pentru o aplicare unica pentru machiajul zilnic, cat si pentru cel de noapte. Aplicarea treptata a cosmeticelor permite construirea intensitatii culorii si crearea efectului dorit de make-up.

Bronzul pune in evidenta trasaturile naturale ale fetei, le construieste si le subtiaza. Bronzul se aplica sub pometi, pe partea exterioara a nasului si la baza barbiei. Pentru a pune in evidenta trasaturile fetei sau pentru a ajusta fruntea, aplicati pe linia parului, de la stanga la dreapta, pana in dreptul ochiilor.

Fardul de obraz evidentiaza perfect pometii, confera tenului un aspect proaspat si radiant. Zambiti si aplicati fardul pe pometi, incepand de la mijlocul pometiilor la tample. Pentru a sculpta si pentru a sublinia optic fata, aplicati fardul sub pometi.

Iluminatorul accentueaza frumusetea naturala. Ofera un aspect al fetei mai subtire, aplicat de-a lungul liniei verticale a nasului si pentru a adauga lumina si prospetime la machiaj, aplicati iluminatorul deasupra pometilor si in mijlocul fruntii.
Folosit o perie mica si aplicati fardul simetric pe arcul sprancenelor si in colturile interioare ale ochiului.


Tip produs: Nou

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid Bucuresti - Ilfov: de la 0 LEI
Curier rapid restul tarii: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Fara comentariu

    28.04.2018