Pandantiv mandala Albastru Cu Portocaliu

16 LEI25 LEI

Pandantiv realizat cu cabochon de sticla, model mandala in pandantiv. Imaginea este printata pe carton de 250 gr, dublu cretat, (ulterior laminat pentru a da un luciu in plus) si este protejata cu un cabochon de sticla.

Cuvantul ‘mandala’ provine din sanscrita si inseamna cerc, insa mandalele nu sunt doar niste simple simboluri, ci au o semnificatie spirituala mai profunda, de autovindecare a sufletului.
Albul este culoarea norilor, a pacii, a puritatii si a inocentei. Este o culoare pozitiva ce denota optimism si generozitate.
Negrul este culoarea noptii, opusul albului, simbolizeaza puterea si suprematia, insa are conotatii negative, fiind asociat adeseori cu tacerea, cu o stare de distantare si raceala.
Griul este culoarea pietrei si a fumului, aflata intre cele doua extreme, alb si negru. Sugereaza evaziunea, tendinta de a se sustrage, de a nu dori sa se afilieze nici negrului, nici albului.
Rosul este culoarea sangelui, a cireselor, a capsunilor, elemente pline de vitalitate si energie. Un desen colorat astfel poate sugera puterea si capacitatea de a iubi, de a fi fericiti si joviali.
Portocaliul este culoarea piersicii, a portocalei, a dovlecilor. Se considera a simboliza creativitatea, imaginatia, vitalitatea
Galbenul este culoarea soarelui, a lamaii, fiind asociat cu lumina, tineretea, caldura, cu principalele surse de caldura din univers.
Verdele este culoarea ierbii, a padurii, a smaraldelor si simbolizeaza renasterea, primavara, speranta. Poate sugera iubirea fata de natura, compasiunea
Albastrul este culoarea cerului si a marii si este asociat cu sinceritatea, calmul si pacea sufleteasca.
Violetul este culoarea lavandei, a ametistului si sugereaza invingerea temerilor si transformarea acestora in sentimente pozitive.
Rozul este culoarea rasaritului, un amestec intre alb si rosu, prin urmare simbolizeaza pasiunea si dragostea fata de propria persoana, dar si fata de altii. Sugereaza, totodata, iubirea, gingasia si tandretea.


Tip produs: Nou

Materiale: cabochon sticla, mandala printata

Dimensiuni: Marimea lui este: cabochon interior 25 mm, lantisorul are lungimea de 54 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare