Sapun cu brad si menta

12 LEI

Sapun cu brad si menta

Compoziție: ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de șofrănel, glicerină vegetală, apă purificată, hidroxid de sodiu, sorbitol, propilen glicol de origine vegetală, sorbitan oleat, proteine de ovăz hidrolizate(baza de sapun), ulei esential de menta, ulei esential de brad, ulei de aloe vera, colorant verde.

Despre ingrediente: hidroxidul de sodiu (sodă) nu este prezent în săpun, acesta se transformă după procesul de saponificare, fiind absolut necesar în acest proces. Sorbitolul și propilen glicolul sunt agenți hidratanți și umectanți de origine vegetală. Sorbitan oleatul este un emulsifiant și umectant de origine vegetală. Proteinele din ovăz hidrolizate au rolul de catifelare și condiționare. Colorantul verde este aprobat pentru utilizarea în produse cosmetice de îngrijire și igienă, inclusiv cele aplicate în apropierea ochilor sau pe mucoase.

Proprietati: Are efect tonic asupra intregului organism, stimulator nervos calmand durerile articulare si musculare. Este racoritor si calmeaza mancarimile pielii. Miros fresh mentolat.


Tip produs: Nou

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare