Sapun cu carbune vegetal activ

12 LEI

Sapun cu carbune vegetal activ

Compoziție: ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de șofrănel, glicerină vegetală, apă purificată, hidroxid de sodiu, sorbitol, propilen glicol de origine vegetală, sorbitan oleat, proteine de ovăz hidrolizate(baza de sapun), pulbere carbune activ, ulei esential de roinita, ulei esential de eucalypt si ulei de aloe vera.

Despre ingrediente: hidroxidul de sodiu (sodă) nu este prezent în săpun, acesta se transformă după procesul de saponificare, fiind absolut necesar în acest proces. Sorbitolul și propilen glicolul sunt agenți hidratanți și umectanți de origine vegetală. Sorbitan oleatul este un emulsifiant și umectant de origine vegetală. Proteinele din ovăz hidrolizate au rolul de catifelare și condiționare.

Proprietati: Sapunul este realizat din elemente naturale, baza obtinuta din uleiuri vegetale bio si glicerina vegetala bio. Pulberea carbunelui activ curata pielea de impuritati, reziduuri si excesul de sebum, uleiurile esentiale ofera un miros proaspat si racoritor, dar mai ales ofera sapunului proprietati antiseptice si antibacteriene. Miros racoritor si fresh.


Tip produs: Nou

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare