Sapun cu trandafir

12 LEI

Sapun cu trandafir

Compoziție: ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de șofrănel, glicerină vegetală, apă purificată, hidroxid de sodiu, sorbitol, propilen glicol de origine vegetală, sorbitan oleat, proteine de ovăz hidrolizate(baza de sapun), ulei esential de trandafir, parfumant natural de lemn de trandafir, ulei esential de geraniu, ulei de aloe vera, colorant rosu.

Despre ingrediente: hidroxidul de sodiu (sodă) nu este prezent în săpun, acesta se transformă după procesul de saponificare, fiind absolut necesar în acest proces. Sorbitolul și propilen glicolul sunt agenți hidratanți și umectanți de origine vegetală. Sorbitan oleatul este un emulsifiant și umectant de origine vegetală. Proteinele din ovăz hidrolizate au rolul de catifelare și condiționare. Colorantul rosu este aprobat pentru utilizarea în produse cosmetice de îngrijire și igienă, inclusiv cele aplicate în apropierea ochilor sau pe mucoase.

Proprietati: Este recomandat pentru ingrijirea pielii, in special a tenului fad, matur, lipsit de vitalitate, pentru a recastiga elasticitatea si supletea tenului. Este potrivit pentru orice tip de ten, ajuta la intinerirea pielii mature, ridate, fiind stimulent de regenerare celulara. Are proprietati tonifiante, astringente si purifiante pentru piele este de ajutor si in probleme cutanate de natura infectioasa sau fungica. Miros floral, intens.


Tip produs: Nou

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare