Sapun cu turmeric

12 LEI

Sapun cu turmeric

Compoziție: ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de șofrănel, glicerină vegetală, apă purificată, hidroxid de sodiu, sorbitol, propilen glicol de origine vegetală, sorbitan oleat, proteine de ovăz hidrolizate(baza de sapun), pudra de turmeric, extract de propolis, ulei esential de lamaie, parfumant natural de lapte si miere.

Despre ingrediente: hidroxidul de sodiu (sodă) nu este prezent în săpun, acesta se transformă după procesul de saponificare, fiind absolut necesar în acest proces. Sorbitolul și propilen glicolul sunt agenți hidratanți și umectanți de origine vegetală. Sorbitan oleatul este un emulsifiant și umectant de origine vegetală. Proteinele din ovăz hidrolizate au rolul de catifelare și condiționare.

Proprietati: Sapunul este realizat din elemente naturale, baza obtinuta din uleiuri vegetale bio si glicerina vegetala bio. Pudra de turmeric este un antioxidant si antiinflamator extraordinar, poate ajuta la combatea psoriazis-ului, eczemei si reduce cicatricile provocate de acnee. Miros parfumat, delicat si fructat.


Tip produs: Nou

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare