Set Dr.C.Tuna cu Cărbune Activ

170 LEI200 LEI

Set Dr.C.Tuna cu Cărbune Activ

DR.C.TUNA CĂRBUNE ACTIV GEL PURIFICATOR DE CURĂȚARE 150ML

Purifică și protejează pielea împotriva agresiunilor zilnice, poluării, oxidanților, murdăriei, excesului de sebum și a toxinelor. Formula îmbunătățită cu cărbune activ se transformă într-o spumă ușoară, care curăță în mod delicat, reîmprospătând și calmând pielea.

DR.C.TUNA CĂRBUNE ACTIV LOȚIUNE TONICĂ 225ML

Îndepărtează impuritățile persistente care pot rămâne după curățarea tenului. Inițial, Complexul Marine Water remineralizează porii măriți prin aplicarea microelementelor bogate, după care îi minimizează prin calitatea superioară a mineralelor. Protejează pielea de agresiunile externe, lăsând tenul curat și luminos.

DR.C.TUNA CĂRBUNE ACTIV MASCĂ DETOXIFIANTĂ 80ML

Masca Neagră reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat, pentru un ten luminos și împrospătat. Bogată în vitamina C și antioxidanți cu efecte anti-îmbătrânire, această formulă reduce în mod vizibil hiperpigmentarea, reducând porii mari, reduce liniile și ridurile fine și elimină excesul de sebum, îndepărtând în același timp impuritățile acumulare, pentru un ten luminos. Marca lasă pielii o senzație prospețime.

DR.C.TUNA SER CĂRBUNE ACTIV PENTRU DESCHIDEREA PORILOR 30ML

Înmoaie și deschide porii pentru a permite procesul eficient de curățare în profunzime. Formula delicată permite pătrunderea ușoară în straturile profunde ale pielii. Cărbunele activ dizolvă și absoarbe murdăria, sebumul și celulele moarte acumulate în porii profunzi. Ajută la eliminarea completă prin accentuarea efectului măștii.


Tip produs: Nou

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (4 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare