Colier handmade - perle cultura - otel inxoxidabil (cod910)

175 LEI

Colierul handmade este un accesoriu unicat, realizat manual din perle de cultura. Pe langa frumusetea si eleganta oferita de perlele iridiscente, colierul adauga un accent elegant oricarei tinute.
Perlele folosite sunt de culoare crem, cu un diametru intre 8 si 12 mm, fiind riguros selectionate pentru a se potrivi perfect in designul colierului. Acestea sunt prinse una cate una, manual, folosind un fir de sarma de otel siliconata fina si rezistenta.
Colierul are o forma clasica, un rand de perle la baza gatului, avand un medalion banut din otel inoxidabil (28 x 22 mm), si este finalizat cu inchidere tip toggle, pentru un inchidere sigura.
O astfel de bijuterie poate fi purtata cu mandrie la evenimente deosebite sau poate fi un cadou deosebit pentru o persoana speciala.

Colier handmade, la baza gatului, realizat din perle de cultura - forma neregulata (8~12 mm), bile otel inoxidabil (4 mm), medalion banut din otel inoxidabil (28 x 22 mm), elemente metalice din otel inoxidabil. Inchidere tip toggle din otel inoxidabil.
Lungimea desfasurata - 45 cm.

* Produs unicat *


Tip produs: Nou

Materiale: bile inox, inchidere toggle otel inoxidab, otel inoxidabil, perle, perle cultura, perle naturale

Dimensiuni: Lungimea desfasurata - 45 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Fara comentariu

    07.02.2024