Colier handmade statement unicat - contemporan- perle (cod921)

150 LEI

Colierul statement este un accesoriu impresionant, creat din perle de sticla și tuburi de plastic albastre. Combinarea materialelor cu elemente moderne precum tuburile de plastic adaugă un plus de originalitate acestui accesoriu.
Colierul este o creație elegantă și distinctivă, îmbinând tuburile albastre de plastic cu perle de sticlă albe, dispuse cu grijă pentru a forma litera "U". Designul său unic și atent realizat conferă bijuteriei un aer sofisticat și rafinat.
Tuburile de plastic cu nuanțe de albastru vibrant, sunt atent conturate și conectate pentru a crea silueta grațioasă a literei "U". Acestea conferă colierului o textură ușoară și o strălucire subtilă, evidențiind frumusețea culorii albastre și strălucirea perlelor de sticla.
În interiorul fiecărui tub albastru se găsesc perle de sticlă albe, precum comori ascunse. Aceste perle adaugă un element de eleganță și strălucire, reflectând lumină în mod subtil și adăugând o notă de lux colierului în ansamblu.
Colierul, ca întreg, emană o eleganță simplă și modernă, făcându-l potrivit pentru ocazii speciale sau pentru a adăuga o notă de stil în viața de zi cu zi. Este o expresie a creativității și pasiunii pentru frumos, capturând privirile și atrăgând admirația celor din jur.


Colier statement contemporan, unicat, la baza gatului, realizat din perle de sticla (10 mm, 8 mm), bile inox (5 mm), snur de plastic tubular albastru (8 mm), tub silicon negru si elemente metalice. Inchidere tib lobster.
Lungimea desfasurata a colierului - 42 cm + 5.5 cm lant prelungire
Lungimea elementului central - 10 cm
Latimea elementului central variaza intre 11 cm

* Produs unicat *


Tip produs: Nou

Materiale: bile inox, inchidere lobster, perle sticla, rijelina, tub plastic, tub silicon

Dimensiuni: Lungimea desfasurata a colierului - 42 cm + 5.5 cm lant prelungire
Lungimea elementului central - 10 cm
Latimea elementului central variaza intre 11 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Fara comentariu

    07.02.2024