Colier handmade unicat - floare jad, agate, aventurin (cod942)

170 LEI

Colierul handmade unicat este realizat cu mare atenție din diverse pietre semiprețioase - floare de jad, agate și aventurin. Acest colier are o structură asimetrică, evidențiind originalitatea și unicitatea fiecărei pietre.
Floarea de jad are o frumusețe unica si naturală. Aceasta piatra de jad este delicat sculptata și prezintă nuanțe variate de verde, sporind aspectul distinct al colierului. Este folosita în acest colier pentru a aduce un element floral delicat și rafinat si o notă subtilă de feminitate în designul bijuteriei.
Pe lângă floarea de jad, colierul este împodobit cu agate și aventurin. Agatele, cu nuanțe variate și texturi atrăgătoare, adaugă o notă de eleganță și rafinament colierului. Aventurinul, cu nuanțe de verde, aduce un plus de culoare și vitalitate colierului, sporindu-i atractivitatea și strălucirea.
Acest colier handmade unicat din floare de jad, agate și aventurin este un accesoriu remarcabil care atrage privirile, admirația și complimentele privitorilor. Bijuteria adaugă o notă de eleganță și rafinament ținutelor tale, punând în evidență personalitatea și stilul tău unic. Fiecare detaliu contribuie la crearea unei bijuterii cu adevărat remarcabile și personalizate, potrivită pentru a sublinia stilul și individualitatea purtătoarei.

Colierul unicat este scurt, se așează elegant pe linia gâtului si este realizat din felie agata neregulata (32 mm x 28 mm ->prezinta mici imperfectiuni naturale), jad floare (45 mm x 18 mm), agate sfere fatetate (14 mm), agate pernute rectangulare (20 mm x 14 mm), aventurin sfere (6 mm), bile otel inoxidabil (6 mm, 3 mm), elemente metalice. Inchidere tip toggle din otel inoxidabil. Lungimea colierului - 47 cm.

* Produs unicat *

Vă mulțumesc că ați vizitat magazinul meu!


Tip produs: Nou

Materiale: agate, aventurin, bile inox, inchidere toggle otel inoxidab, jad, otel inoxidabil

Dimensiuni: Lungimea desfasurata a colierului - 47 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Fara comentariu

    07.02.2024