Mireasa (258)

160 LEI190 LEI

70 la sută din cuplurile care au vrut să se căsătorească în ultimul an și-au amânat nunțile. Ceilalți au făcut ceremonii restrânse, acasă, cu familia. Industria nunților a funcționat în ultimele 12 luni la 5% din capacitate.
Si totusi nunti se fac si se vor face deoarece roata vietii se invarte in asa fel incat nici ciclurile anotimpurilor, al botezurilor si nici cele ale nuntilor nu se vor putea opri.
Astfel, luna Iulie este o luna plina a nuntilor, aflata intre Sfintii Apostoli Petru si Pavel (28 Iunie) si Postul Adormirii Maicii Domnului (1-14 August).
Obiceiurile nuntilor populare romanesti sunt multe, depind de zona geografica dar in general ele respecta niste cutume ramase de la mosii si stramosii nostrii.
De cand ne-am modernizat si noi -mai ales la oras, alaiurile nuntasilor nu se prea mai vad pe ulite si strazi dar, se pot vedea in schimb alaiuri de masini: fiecare dupa propriile posibilitati.
Important insa de retinut este ca si aici se respectă niste traditii, printre care una foarte importanta: mașina care duce mireasa trebuie sa fie albă si dacă se poate, sa aibă montata in fața masinii, pe capotă, o păpușă -măricică, imbracata impecabil in mireasă cu voal!
Poate ati si vazut unele dintre voi acea papușă si daca n-ati vazut-o, va ofer eu acum posibilitatea de a o vedea: papusa postata aici, acum, la mine in magazin. Ea are o valoare deosebită deoarece chiar a fost achziționată de la un organizator de nunți care a folosit odată această păpușă la o nuntă ca în povești (nașii respectivei nunți au comandat "de afară" două "mirese" păpuși: una pentru mașina miresei și una pentru mireasă, care să-i rămâna amintire!)
Vă asigur ca au costat enorm de mult dar, papusa neavand ambalajul original, neavand actul de identitate si producatorul, nu se mai poate vinde la un pret corect si, persoanele interesate, ar trebui sa profitate de aceasta reducere deoarece papusa este intr-o stare perfecta.


Tip produs: Utilizat

Materiale: Accesorii specifice papusilor, Portelan, Vestimentatie dedicata

Dimensiuni: Inaltime: 43 cm (17 ")
Greutate: 636 grame (22,5 uncii)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 15 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mă bucură mult acest set! Amintește că a venit primăvară, lanuri de rapiță solare, vii!!! Mulțumesc frumos!

    Anonim | 21.05.2023

  • Frumos este rodocrozitul ! Îmi dă senzația de stabilitate! Mulțumesc!!!

    Anonim | 21.05.2023

  • Mulțumesc frumos pentru promptitudine! Un produs cu tradiții, dă stabilitate! Îl voi purta cu drag!

    Anonim | 27.03.2023

  • E un produs care mă va face să mă simt bine purtându- l, este ieșit din comun! Mulțumesc frumos!

    Anonim | 27.03.2023

  • Se învârte rotița timpului, important e cum trăim clipa! Acest colier îmi va da încredere, entuziasm! Mulțumesc frumos!

    Anonim | 27.03.2023