Oriflame produse

201 LEI

Bună! În planul alimentar avem inclus un astfel de shake
Descoperă beneficiile SuperShake-ului înlocuitor de masă Wellosophy cu aromă de vanilie sau ciocolată pentru controlul greutății:

1. Gust delicios și practic: Savurează un shake delicios și sațios, echivalent nutrițional cu o masă sănătoasă și echilibrată, într-o porție controlată, cu conținut caloric redus.

2. Controlul greutății pe termen lung: Folosește SuperShake-ul pentru a te ajuta să scazi în greutate sau să îți menții greutatea, înlocuind 1-2 mese pe zi.

3. Ingrediente naturale și nutritive: Rețeta specială, creată de nutriționiștii noștri, conține ingrediente naturale, furnizând organismului toți nutrienții esențiali fără a sacrifica gustul.

4. Opțiuni versatile de preparare: Amestecă 25 g de pulbere cu lapte de vacă sau o alternativă de lapte de soia pentru a obține un shake gustos și sănătos.

5. Conținut caloric controlat: Cu doar 204 kcal per porție cu lapte de vacă sau 239 kcal cu lapte de soia, SuperShake-ul te ajută să controlezi aportul caloric într-un mod practic și eficient.

6. Vegetarian și vegan-friendly: Rețeta pe bază de plante este potrivită pentru vegani și vegetarieni, oferind proteine din mazăre și fasole faba.

7. Bogat în nutrienți esențiali: Îmbogățit cu 23 de vitamine și minerale esențiale, SuperShake-ul asigură o gamă completă de nutrienți pentru susținerea unei diete echilibrate.

8. Sursă de fibre și acizi grași esențiali: Cu fibre din fasole, porumb și cicoare, precum și ulei de floarea-soarelui bogat în acid linoleic, contribuie la susținerea sănătății digestive și a sistemului cardiovascular.

9. Fără adaos de zahăr: Îndulcit cu îndulcitor Stevia de origine naturală, SuperShake-ul elimină adaosul de zahăr, fiind o opțiune sănătoasă pentru cei preocupati de aportul de zahăr.

10. Fără gluten și aditivi: Produs în Suedia, SuperShake-ul este fără gluten, fără coloranți, conservanți sau îndulcitori artificiali, și nu conține organisme modificate genetic.

Descoperă un aliat delicios și sănătos în controlul greutății cu SuperShake-ul Wellosophy!

O cutie costa 201 lei cu transport inclus oriunde în țară!
Sau varianta fără vitamine și minerale 159 lei,transport inclus.
Ar trebui sa te ajute sa slăbești 8-10 kg.

Imediat ce ți se livrează shakeul îți trimitem planul alimentar GRATUIT!
Vrei sa plasăm comanda?


Tip produs: Nou

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare