Toate persoanele care doresc sa vanda produse pe fashionhunt.ro, isi vor deschide un magazin virtual in cadrul platformei.

Inscrierea si infiintarea unui magazin pe Fashion Hunt sunt gratuite. Fashion Hunt nu percepe taxe pentru listarea unui produs pentru vanzare.

Dupa perioada de gratie, pentru mentinerea activa a magazinului se va percepe o taxa lunara conform conditiilor descrise mai jos. Pentru publicitate suplimentara si alte servicii optionale se vor percepe taxe separate.

Fiecare magazin are obligatia sa plateasca sumele datorate catre fashionhunt.ro. Neplata la timp a taxelor datorate catre Fashion Hunt poate avea drept urmare suspendarea temporara a contului Fashion Hunt, dar si restrictionarea permanenta a accesului pe platforma fashionhunt.ro si urmarirea in instanta pentru recuperarea daunelor.

1. Ce este Creditul


Creditul este moneda virtuala Fashion Hunt. 1 Credit = 0,25 EUR. Poti folosi Credite pentru a achita:


2. Cat costa un magazin pe Fashion Hunt?


2.1. Comision lunar din vanzari


Pe scurt, taxa Fashion Hunt pentru 30 de zile este de 9,9% comision din vanzari.

Pe 1 ale lunii se calculeaza cat ai vandut in ultima luna si se emite o solicitare de plata suplimentara, daca este cazul.

Pe 16 ale lunii, comisionul de plata se retrage automat din totalul de Credite pe care ii ai in cont. In cazul in care pe 16 ale lunii nu ai suficiente Credite in cont, magazinul tau va intra in perioada de gratie, iar comisionul de platit se va adauga la sold-ul tau de datorii catre Fashion Hunt.

Poti vedea oricand situatia ta curenta in sectiunea Detaliere comision din rubrica Financiar a contului tau.

Valoarea comisionului se aplica pe valoarea produselor vandute, astfel:

Returnare comision

Daca ai platit comision pentru o comanda anulata, poti cere returnarea lor folosind formularul de retur: https://www.fashionhunt.ro/refund

Cererile sunt verificate manual in termen de 30 de zile si Credite in cauza vor fi returnati pe 1 ale lunii urmatoare, daca este cazul.

Atentie! Solicitarile false nu vor fi luate in cosiderare si iti vor anula dreptul de a face alte cereri de retur.


3. Costuri pentru publicitate suplimentara pe Fashion Hunt


Fashion Hunt ofera utilizatorilor sai posibilitatea promovarii online prin diverse modalitati.

Pentru campanii promo ce pot fi achizitionate independent de echipa de vanzari Fashion Hunt vizitati sectiunea Publicitate din contul Magazinului: https://www.fashionhunt.ro/boost


4. Modalitati de plata


Sumele datorate catre Fashion Hunt si metodele de plata pot fi vizualizate oricand in sectiunea Financiar a fiecarui magazin.

Taxele Fashion Hunt pot fi achitate si in avans, prin alimentarea Magazinului Fashion Hunt cu un numar mai mare de Credite.

Membrii suspendati sau restrictionati au in continuare obligatia de a achita toate sumele ramase de plata catre Fashion Hunt.

Neplata la timp a taxelor datorate catre Fashion Hunt poate avea drept urmare suspendarea temporara a contului Fashion Hunt, dar si restrictionarea permanenta a accesului pe platforma fashionhunt.ro si urmarirea in instanta pentru recuperarea daunelor.

In functie de modalitatea de plata aleasa utilizatorul va plati suplimentar un comision de procesare a platii. Acest comision este evidentiat in sectiunea Financiar dupa ce utilizatorul alege metoda de plata. Valoarea acestui comision in functie de metoda de plata aleasa in sectiunea Financiar este:

a) 3 LEI pentru platile efectuate prin metoda de plata "Transfer bancar"

b) 15 LEI pentru platile efectuate prin metoda de plata "Depunere la ghiseu"

c) 0 LEI pentru platile efectuate prin metoda de plata "Mandat postal"

d) variabil si se calculeaza in EUR pentru pentru platile efectuate prin metoda de plata "PayPal / VISA / MasterCard". Calculul se va face dupa formula ((N + 0.35) * 100 / (100 - 3.4*1.19)) - N, unde N este suma de plata. Acest calcul se face automat in momentul in care utilizatorul initiaza procedura de cumparare Credite.

Preturile exprimate pe aceasta pagina nu contin TVA, daca nu este specificat altfel.


5. Evitarea taxelor

Orice acțiune a unui vânzător pentru a evita plata unei taxe este considerată evitare a taxei și este strict interzisă pe Fashion Hunt.

Aceasta include, de exemplu, dar fara a se limita la, încurajarea cumpărătorilor să cumpere un produs din magazinul Fashion Hunt prin intermediul unui alt loc, ca de exemplu, dar fara a se limita la, retele sociale, aplicatii de mesagerie, magazine online, comanda telefonica sau SMS.

O tranzacție inițiată pe Fashion Hunt nu poate fi finalizată în afara Fashion Hunt.

Prețul indicat în fiecare descriere a produselor trebuie să fie o reprezentare exactă a vânzării. Vânzătorii nu pot să modifice prețul produselor după o vânzare în scopul evitării taxelor Fashion Hunt.