cest magazin s-a nascut dintr-o mare pasiune pentru lucrurile de alta data, din dorinta de a-i incanta pe iubitorii de frumos cu obiecte care ne aduc in viata noastra nostalgia acelor vremuri.
Te intampinam cu o mare varietate de produse:mobilier din lemn masiv, portelanuri Craquele, statuete din bronz, obiecte din sticla pictate manual, armuri, tablouri si multe alte obiecte deosebite.
Te asteptam in mica noastra pravalie virtuala sa iti incanti sufletul !
Echipa Deko Antik
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Curierat: 25 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii prin firma de curierat DPD care avem contract de colaborare. Daca doriti o alta firma de curierat va rugam sa precizati in comanda firma agreata de dumneavoastra.

  Produsul este ambalat corespunzator( in folie cu bule, cu carton, etc.) si pus la fragil, se asigura taxele acestea(de ambalare si etichetare) gratuite, restul de cheltuieli de livrare intra in atibutiile clientului.

  Cheltuielile de livrare vor fi calculate si precizate clientului in functie de piesele alese.

  Livrarea se va face in 1-2 zile la unele produse, iar la altele in aproximativ 7-14 zile.

  Termenul de livrare va fi precizat in email-ul trimis pentru confirmarea comenzii dumneavoastra.
  Pentru plata produselor comandate aveti mai multe posibilitati:
  1. Plata la ramburs: platiti numerar contravaloarea comenzii si taxele de transport la primirea coletului;
  2. Plata prin transfer bancar sau ordin de plata: daca solicitati aceasta metoda, vi se vor trimite toate datele necesare finalizarii tranzactiei pe email;
  3. Plata prin paypal: daca doriti sa faceti plata prin paypal, va vom furniza contul de email unde sa trimiteti contravaloarea comenzii.
 • Rambursari si Schimburi

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Annart. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • Annart a deschis magazinul Fashion Hunt pe 18.11.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 25.11.2014