Bine ati venit !
Plata articolelor se face anticipat in cont.Nu livram cu ramburs! Nu facem livrari personale!
Contact [email protected]
sau 0775358356

Bine ai venit in magazinul meu!Va rog respectuos CITITI cu atentie descrierea ,studiati cu atentie pozele , ,adresati-mi intrebari fara retineri inainte de a cumpara produsele .
Obiectele vintage dat fiind istoricul si vechimea lor pot prezenta mici defecte[rar] care vor fi mentionate daca este cazul.Hainele care au mentiunea folosit nu sunt uzate, rupte ,sunt perfect purtabile si sunt prezentate conform descrierii.La momentul livrarii hainele sh vor fi spalate de catre noi deci nu este cazul sa repetati operatiunea decat daca doriti.Fiind articole personale noi sau purtate nu cred de cuvinta sa accept retururi atata timp cat va stau la dispozitie cu intrebari.Articolele comandate se pastreaza cu titlul de rezervare maxim 3 zile lucratoare din momentul plasariii comenziii.Dupa ce s-au scurs cele 3 zile iar articolul nu a fost achitat comanda se anuleaza.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 13 LEI
  Curier rapid: 35 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar

  Posta Romana sau Curierat contra cost
  Posta Romana de la 8 lei plus comisionul interbancar in valoare de 5 lei care se adauga la pretul articolului
  Pentru curierat taxe de livrare difera in functie de greutatea coletului,marime si daca este cazul de km supliminteri.De aceea puteti achita dvs la primirea coletului aceasta taxa de transport.
  Daca suma se transfera dintr-un cont Transilvania nu se percepe comision la fel si daca plata se face direct la casierie.
  Plata numai in cont bancar/Nu livram cu ramburs!
  ATENTIE ! TRANSPORTUL IN CAZUL UNUI RETUR ESTE ACHITAT DE CUMPARATOR.
  Va rog respectuos CITITI cu atentie descrierea ,STUDIATI CU ATENTIE POZELE ,ELE FAC PARTE DIN DESCRIERE ,adresati-mi intrebari fara retineri inainte de a cumpara produsele .
 • Rambursari si Schimburi

  Obiectele expediate sunt primite retur daca descrierea nu corespunde realitatii,adica daca dintr-o eroare vina imi apartine, in termen de 3 zile de la primirea acestora de catre destinatar sau daca am convenit de comun acord aceasta posibilitate
  ATENTIE ! TRANSPORTUL RETUR ESTE ACHITAT DE CUMPARATOR.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul kdla67. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • kdla67 a deschis magazinul Fashion Hunt pe 04.05.2019.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 28.06.2020