BINE ATI VENIT!!
VA ROG SA CITITI POLITICA MAGAZINULUI INAINTE DE A PLASA O COMANDA!

VA MULTUMESC !
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 10 LEI
  POSTA ROMANA: de la 12 LEI
  CURIER RAPID: 25 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  LIVRARE PRIN CURIER CU PLATA IN AVANS IN CONT BANCAR SI PLATA TRANSPORTULUI LA DESTINATAR ;
  ATENTIE TAXA DE TRANSPORT ESTE ORIENTATIVA SI VARIAZA IN FUNCTIE DE GREUTATEA COLETULUI!
  NU LIVREZ PERSONAL PRODUSELE IN IASI!!!
  PLATA SE EFECTUEAZA IN AVANS IN CONT BANCAR BRD!
  VALOAREA TRANSPORTULUI PRIN CURIER VA FI ACHITATA DE CUMPARATOR LA PRIMIREA COLETULUI;SUMA ENUNTATA DE SITE ESTE ORIENTATIVA!

  .
 • Rambursari si Schimburi

  Obiectele expediate sunt primite retur daca descrierea nu corespunde realitatii,adica daca dintr-o eroare regretabila vina imi apartine, in termen de 3 zile de la primirea acestora de catre destinatar sau daca am convenit de comun acord aceasta posibilitate .
  ATENTIE ! TRANSPORTUL RETUR ESTE ACHITAT DE CUMPARATOR.
  Va rog respectuos CITITI cu atentie descrierea ,STUDIATI CU ATENTIE POZELE ,ELE FAC PARTE DIN DESCRIERE ,adresati-mi intrebari fara retineri inainte de a cumpara produsele .
  Obiectele vintage dat fiind istoricul si vechimea lor pot prezenta mici defecte.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul muguet. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  1. Rog CITITI cu atentie descrierea produselor si, mai ales, dimensiunile lor! In fotografie unele produse pot parea mai mari sau mai mici decat in realitate.

  2. Rog tineti cont de faptul ca, uneori, din cauza setarilor de monitor, culoarea pe care o vedeti in fotografie poate sa difere putin de realitate.

  3.Produsele comandate pot fi rezervate maxim 3 zile.

  4.In cazul in care nu putem comunica dupa achizitia produsului prin email sau telefon comanda se ANULEAZA!

  5.ROG NU LICITATI DACA NU DORITI SA COMANDATI CU ADEVARAT LICITATIA FIIND COMISIONATA!

  Multumesc
 • Informatii Vanzator

 • muguet a deschis magazinul Fashion Hunt pe 18.11.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 03.11.2021