Un magazin cu produse delicate, deosebite , vintage , dantele , portelanuri , piese de imbracaminte deosebite , posete din alte timpuri, rafinament si culoare . Va astept cu drag sa il vizitati , toate preturile sint negociabile , pot sa va astept cu plata 30 de zile de la momentul la care ati rezervat , comandat produsul .
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrez cu Posta Romana , coletarie , in toata tara , la solicitarea Dvs , livrez si cu Fan Courier .
  Transport cu posta romana, coletarie 15 lei
  Transport cu Fan Courier 25 lei
  In cazul comenzilor peste 200 lei , transportul este gratuit .
 • Rambursari si Schimburi

  Nu fac schimburi dar accept retururi, ( justificate ) care se vor face pe cheltuiala clientului .

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul rumburak. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Produsele pe care le prezint sint in stare perfecta . Cele care nu sint noi, ABSOLUT TOATE sint curatate la curatatoria ecologica si dezinfectate , inclusiv, esarfe , fulare . Toate produsele pe care le trimit, le trimit calcate perfect , in ambalaje noi .
 • Informatii Vanzator

 • rumburak a deschis magazinul Fashion Hunt pe 18.11.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 11.07.2022