1. Categorii de produse care pot fi vandute pe FashionHunt

FashionHunt este o platforma destinata tuturor celor ce doresc sa vanda sau sa cumpere obiecte comerciale cu profil Fashion, Home & Beauty, produse in masa. Principalele categorii permise pe FashionHunt sunt:

FashionHunt este destinat produselor ce apartin unor branduri comerciale. Produsele pe care le vinzi pe FashionHunt pot fi:

Daca doresti sa vinzi alt tip de produse te rugam scrie-ne pe [email protected]

Pe FashionHunt nu poti vinde produse Handmade create de catre tine sau echipa ta. Pentru acest tip de produse poti folosi platforma FashionHunt.ro: platforma comunitatii handmade din Romania.

Produsele ce nu se incadreaza in Termenii si Conditiile FashionHunt vor fi dezactivate si sterse sau, dupa caz, mutate pe FashionHunt.ro.

Listarea repetata, cu buna stiinta, a produselor ce nu sunt conforme cu Termenii si Conditiile FashionHunt poate duce la suspendarea permanenta a contului FashionHunt in cauza. Membrii suspendati au in continuare obligatia de a achita toate sumele ramase de plata catre FashionHunt.

2. Deschiderea unui magazin pe FashionHunt

Oricine isi poate deschide un magazin pe FashionHunt.

Inscrierea si infiintarea unui magazin pe FashionHunt sunt gratuite si nu implica niciun cost din partea Dvs.. FashionHunt nu percepe taxe pentru listarea unui produs pentru vanzare.

Pentru intretinerea si mentinerea activa a magazinului Dvs. pe FashionHunt, se va aplica un comision din vanzare pe toate tranzactiile initiate prin orice serviciu oferit de acest Site. Valoarea comisionului si regulile sale de aplicare sunt descrise complet in Politica de Taxe FashionHunt incorporata din acest Acord.

FashionHunt isi rezerva dreptul de a taxa suplimentar pentru orice serviciu ce nu tine strict de intretinerea tehnica si mentinerea activa a magazinului Dvs. pe FashionHunt.

Este interzisa deschiderea repetata de magazine noi, pentru a evita taxele FashionHunt. Aceasta practica poate duce la restrictionarea permanenta a accesului pe platforma FashionHunt.ro si urmarirea in instanta pentru recuperarea daunelor.

3. Listarea produselor pe FashionHunt

Pe FashionHunt pot fi listate un numar nelimitat de produse conforme cu Termenii si Conditiile FashionHunt.

Este interzisa repostarea produselor vechi pentru a induce in eroare algoritmii de cautare sau de afisare a celor mai noi produse adaugate.

Repostarea repetata a produselor poate avea drept consecinta suspendarea sau inchiderea permanenta a magazinului dumneavoastra de pe FashionHunt.

IMPORTANT! Repostarea unui produs sterge automat numarul de vizualizari sau favorite ale produsului respectiv, afectand scorul de popularitate al magazinului dumneavoastra si pozitia in rezultatele motorului de cautare.

4. Disponibilitatea si Pretul produselor listate pe FashionHunt

Toate listarile de pe FashionHunt trebuie sa fie produse disponibile pentru a fi cumparate sau comandate.

Nu este permisa crearea de comenzi false pentru a afisa un produs la rubrica vandute, atunci cand produsul nu a fost vandur pe FashionHunt. Pentru a retrage un produs din magazin ii poti modifica stocul sau sterge din lista de produse.

5. Comanda minima in magazin

Conform OG 99/2000, setarea unei sume minime pe comanda este interzisa prin lege. Exista insa posibilitatea introducerii unei taxe de manipulare pentru comenzi mai mici decat suma dorita, astfel incat toate cheltuielile sa fie acoperite.

6. Imaginile si Descrierile produselor listate pe FashionHunt

Informatiile scrise si fotografiile aferente unei listari trebuie sa fie corecte si complete, pentru a-l ajuta pe cumparator sa inteleaga exact ceea ce cumpara.

Imaginile listate pe FashionHunt trebuie sa apartina vanzatorului sau sa aiba acordul scris de folosire din partea proprietarului.

Imaginile trebuie sa reprezinte produsul propriu-zis ce urmeaza sa fie vandut, creat de vazator, care va ajunge la cumparator. Imaginile nu pot reprezenta doar un model, tipar sau macheta a produsului.

Sunt permise si imagini ale producatorului, atat timp cat exista acordul scris al acestuia si imaginile reprezinta produsul cu fidelitate.

Descrierile produselor listate pe FashionHunt trebuie sa fie complete si adevarate.

7. Comunicarea prin mesageria FashionHunt

Orice membru FashionHunt are dreptul sa foloseasca mesageria interna pentru comunicarea cu cu alti membri, cumparatori sau vanzatori.

Pe FashionHunt nu sunt permise mesaje de tip SPAM ce includ oricare dintre elementele de mai jos si nu numai:

Trimiterea acestui tip de mesaje poate duce la blocarea permanenta a accesului la FashionHunt.ro

8. Directionarea catre alte site-uri

Nu poti folosi FashionHunt pentru a redirectiona vizitatorii catre alte site-uri non-afiliate cu FashionHunt.

Singurele site-uri catre care poti trimite sunt Breslo.ro si Wundershop.ro

Redirectionarea include atat postarea directa a link-urilor cat si punerea la dispozitie a informatiilor necesare pentru a gasi site-urile in cauza.

9. Acordarea Feedback-ului

Feedback-ul este cea mai importanta unealta de siguranta pe FashionHunt. Orice membru FashionHunt are dreptul de a acorda Feedback tranzactiilor finalizate. El se acorda astfel:

Pentru acordarea permanenta a Feedback-ului negativ este necesarea pastrarea dovezii unui motiv (fotografie cu produsul necorespunzator, chitanta de la posta, etc.).

Feedback-ul FashionHunt nu poate fi folosit in vendete sau cu scopuri malitioase. Echipa FashionHunt isi rezerva dreptul de a sterge Feedback-urile negative sau neutre daca cel ce le-a acordat nu poate prezenta dovezile necesare pentru acordarea lui.

Tranzactiilor carora nu li s-a acordat un Feedback timp de 3 luni li se va acorda din oficiu Feedback Pozitiv.

Dupa anularea unei tranzactii, doar vanzatorul va mai putea acorda Feedback.

10. Returnarea produselor cumparate de pe FashionHunt

Toate tranzactiile FashionHunt se subscriu legislatiei romanesti in vigoare.

Conform OG 34/2014, "...consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14."

Orice vanzator online este obligat sa accepte returnarea produselor si sa ramburseze cumparatorul, atat timp cat sunt respectate conditiile descrise in legislatie.